Springkussen Lego met glijbaan huren Almere

Springkussen Lego Box
>
  • Springkussen Lego Box
<

75,00

1 dag 

In Winkelwagen

Omschrijving

Waan je in de wereld van Lego dit super leuke springkussen van Flevojump.

Een must voor iedere Lego fan! Door de zijwanden kunnen ouders meekijken hoe heerlijk de kinderen aan het springen zijn en glijden van de coole glijbaan!

 

Praktische informatie

Kijk voordat je besteldt naar de afmeting en zorg dat er rond het geplaatste kussen ruimte genoeg over is om van de glijbaan te glijden en dat de instap vrij is. Ook moet er aan de achterkant ruimte zijn voor de blower die het springkussen opblaast.

Een haspel of een geaard verlengsnoer tot max 25 meter zit bij de huurprijs inbegrepen, LET OP: wij leggen geen kabels over de openbare weg dus daar dien je zelf voor te zorgen. 

 

Alleen bezorging geen afhaal

Bij Flevojump Almere is het niet mogelijk om je springkussen zelf af te halen.

Opzetten en Afbouwen in Almere is gratis.  

 

Begeleiding

Een opblaasbaar speeltoestel mag enkel en alleen gebruikt worden onder toezicht van een volwassen persoon. Dit is wettelijk verplicht. 

Bij ons is het mogelijk een van onze medewerkers in te huren ter begeleiding. Je kunt hier informatie over aanvragen via ons contact formulier.

 

Mooi weer garantie

Slecht weer tijdens je feest?

Flevojump Almere werkt met mooi weer garantie. Bij slecht weer (buienradar.nl) kan je het springkussen tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. 

 

Eten, drinken en confettie

Wij houden onze materialen graag schoon en netjes, zodat iedereen er optimaal van kan genieten! Daarom geen eten of drinken in het springkussen. Let ook op met confettie, als dit nat wordt laat dit onherstelbare schade achter bij onze springkussens !!!

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze springkussens en attracties hebben allemaal een geldig keuring certificaat: NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Deze Europese norm is van toepassing op opblaasbare speeltoestellen bedoeld voor gebruik door kinderen tot en met veertien jaar.

 

Producteigenschappen

Diepte
3.9
Breedte
2.8
Hoogte
2.8
Overdekt
alleen voor de zon niet voor de regen
Stroombehoefte
1,1Kw