Springkussen boerderij huren Almere

Springkussen Boerderij
>
  • Springkussen Boerderij
  • Springkussen Boerderij
<

75,00

1 dag 

In Winkelwagen

Omschrijving

Springkussen Boerderij met glijbaan 

Laat je spierballen zien en help de boer op de boerderij.

Spring rond op het springkussen boerderij met glijbaan. Ontdek de dieren op de boerderij zoals koeien, kalfjes, kippen, varkens en paarden.

Echte stoere boeren en boerinnen zorgen voor al deze dieren op de boerderij.

 

 

Praktische informatie

Kijk voordat je besteldt naar de afmeting en zorg dat er rond het geplaatste kussen ruimte genoeg over is om van de glijbaan te glijden en dat de instap vrij is. Ook moet er aan de achterkant ruimte zijn voor de blower die het springkussen opblaast.

 

 

Alleen bezorging geen afhaal

Bij Flevojump Almere is het niet mogelijk om je springkussen zelf af te halen.

Opzetten en Afbouwen in Almere is gratis.   

 

Begeleiding

Indien u een springkussen of andere opblaasbare attractie huurt bent u verplicht deze onder toezicht te stellen door een volwassen persoon (18+). Indien u kiest voor de optie toezicht gedurende 4 uren nemen wij deze zorg voor u uit handen. Extra uren kunnen tegen meerprijs worden bijgeboekt in overleg.  

Eten, drinken en confettie

Wij houden onze materialen graag schoon en netjes, zodat iedereen er optimaal van kan genieten! Daarom geen eten of drinken in het springkussen. Let ook op met confettie, als dit nat wordt laat dit onherstelbare schade achter bij onze springkussens !!!

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze springkussens en attracties hebben allemaal een geldig keuring certificaat: NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Deze Europese norm is van toepassing op opblaasbare speeltoestellen bedoeld voor gebruik door kinderen tot en met veertien jaar.

Producteigenschappen

Diepte
3.9
Breedte
2.8
Hoogte
2.6
Overdekt
ja
Stroombehoefte
1,1Kw