Stokvangspel huren Almere

Stokvangspel
>
 • Stokvangspel
<

22,50

1 dag 

In Winkelwagen

Omschrijving

Het oudhollandse stokkenvangspel is een klassiek en leuk gezelschapsspel die je kan huren bij Flevojump Almere.

 1. Nostalgisch Plezier: Het oudhollandse karakter van het spel roept nostalgische gevoelens op. Het brengt herinneringen naar boven aan traditionele spellen die al generaties lang worden gespeeld.

 2. Eenvoudige Spelregels: Het stokkenvangspel heeft eenvoudige spelregels, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is voor spelers van alle leeftijden. Dit maakt het ideaal voor familiebijeenkomsten, buurtfeesten en andere evenementen met diverse deelnemers.

 3. Uitdaging voor Alle Leeftijden: Hoewel het spel eenvoudig lijkt, kan het toch uitdagend zijn, vooral als je probeert om specifieke stokken te vangen. Dit maakt het geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor evenementen.

 4. Competitieve Elementen: Het stokkenvangspel kan competitief zijn, waarbij deelnemers proberen de meeste stokken te vangen. Dit voegt een leuke competitieve dimensie toe aan het spel, waardoor het spannend wordt voor alle deelnemers.

 5. Samenwerking Mogelijk: Aan de andere kant kan het stokkenvangspel ook worden gespeeld in een meer coöperatieve sfeer. Deelnemers kunnen samenwerken om stokken te vangen en punten te scoren, wat het geschikt maakt voor teambuildingactiviteiten.

 6. Geschikt voor Binnen en Buiten: Het stokkenvangspel kan zowel binnen als buiten worden gespeeld, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende locaties en weersomstandigheden.

 7. Sociale Interactie: Het spel bevordert sociale interactie tussen deelnemers. Het aanmoedigen van elkaar, lachen om onverwachte bewegingen en samen genieten van het spel dragen bij aan een gezellige sfeer.

 8. Laagdrempelig Entertainment: Het stokkenvangspel is laagdrempelig en vereist geen uitgebreide uitrusting. Het is een gemakkelijk en toegankelijk spel dat snel kan worden opgezet en gespeeld.

 9. Geschikt voor Diverse Evenementen: Of het nu gaat om een kinderfeestje, een bedrijfsevenement, een buurtbijeenkomst of een ander soort viering, het stokkenvangspel past bij diverse gelegenheden en draagt bij aan de algemene sfeer.

 10. Actief en Lichamelijk: Het stokkenvangspel is actief en bevordert lichamelijke activiteit. Het kan een leuke en energieke toevoeging zijn aan evenementen waar beweging wordt aangemoedigd.

In het kort, het oudhollandse stokkenvangspel biedt een combinatie van eenvoud, uitdaging, competitie en sociale interactie, waardoor het een tijdloos en leuk gezelschapsspel is voor allerlei soorten evenementen.

Producteigenschappen

Afmeting: Breedte x Diepte x Hoogte
120x50x180cm

Beschikbare bestanden