Schuim kanon huren Almere

Schuim kanon
>
  • Schuim kanon
  • Schuim kanon
  • Schuim kanon
<

140,00

1 dag 

In Winkelwagen

Omschrijving

Schuimkanon huren Almere

Maak een unieke schuimbeleving met een schuimexplosie uit ons schuimkanon.

Supersnel creëer je een enorme schuimberg.

Spelen, springen, rollen, glijden, het kan allemaal met dit schuimfeest.

Het schuim reflecteert zeer goed en is dus ook uitermate geschikt voor een discofeest met vrolijke discolampen in de buitenlucht.

 

Wordt geleverd inclusief 2 verpakkingen schuimoplossing, welke goed zijn voor een uur constante schuim.

Natuurlijk kunt u tegen meerprijs extra schuimoplossing bijbestellen.

 

 

Wat is een schuimkanon.

 

Een schuimkanon is een apparaat dat wordt gebruikt om schuim te produceren en te verspreiden, vaak in de vorm van schuimparty's of als visueel effect bij evenementen. Hier zijn enkele kenmerken en toepassingen van schuimkanonnen:

  1. Hoe het werkt: Een schuimkanon mengt water en een speciale schuimvloeistof om schuim te creëren. Deze mix wordt vervolgens door het kanon geblazen, waardoor een dikke laag schuim ontstaat.

  2. Schuimfeesten: Schuimkanonnen zijn populair op schuimfeesten, waar ze zorgen voor een unieke en opwindende sfeer. Mensen dansen vaak in het schuim en genieten van de speelse en verkoelende eigenschappen ervan.

  3. Evenementen en feesten: Schuimkanonnen worden ook gebruikt op verschillende evenementen, festivals en feesten om een dynamisch visueel element toe te voegen. Ze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet op zomerfestivals, strandfeesten, of themafeesten.

  4. Theatervoorstellingen en concerten: In de entertainmentindustrie worden schuimkanonnen soms gebruikt als visueel effect tijdens theatervoorstellingen, concerten of andere live-optredens.

  5. Jeugd- en sportevenementen: Schuimkanonnen kunnen worden ingezet bij jeugd- en sportevenementen om een element van plezier en opwinding toe te voegen, vooral na sportieve activiteiten.

  6. Reclame en promotie: Bedrijven kunnen schuimkanonnen gebruiken als onderdeel van reclame- en promotieactiviteiten om de aandacht te trekken en een positieve associatie met hun merk te creëren.

 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat heb je zelf nodig?

Stroom gewoon 230 volt voor de opblaas blower en iets van een waterslang om de schuimton te vullen.

Producteigenschappen

Afmeting: Breedte x Diepte x Hoogte
2,8 x 1,9 x 2,2