Puntsjoelen huren Almere

Puntsjoelen
>
  • Puntsjoelen
<

22,50

1 dag 

In Winkelwagen

Omschrijving

Breng Traditioneel Vertier naar Jouw Evenement met de Gehuurde Puntsjoelbak van Flevojump in Almere

 

Op zoek naar een nostalgische en leuke activiteit om toe te voegen aan jouw evenement in Almere?

Ontdek de charme van het puntsjoelen met de gehuurde puntsjoelbak van Flevojump!

Of het nu gaat om een familiebijeenkomst, bedrijfsfeest of buurtfeest, deze traditionele activiteit biedt vermaak voor alle leeftijden.

 

Waarom een Puntsjoelbak Huren bij Flevojump Almere?

  1. Traditioneel Plezier: Breng een vleugje nostalgie naar je evenement met het traditionele spel puntsjoelen. Het is een activiteit die bekendheid en plezier brengt, ideaal voor een gezellig samenzijn.

  2. Geschikt voor Iedereen: Jong en oud kunnen genieten van het puntsjoelen. Het is een laagdrempelige activiteit die gemakkelijk te begrijpen is, waardoor het geschikt is voor diverse doelgroepen.

  3. Professionele Service: Bij Flevojump staat professionaliteit hoog in het vaandel. Ons ervaren team zorgt voor een naadloze levering, installatie en ophaling van de puntsjoelbak, waardoor jij je kunt richten op het plezier van je gasten.

  4. Betaalbaar Vertier: Flevojump gelooft in betaalbaar plezier. Onze aantrekkelijke tarieven maken het eenvoudig om een traditionele en gezellige activiteit zoals puntsjoelen toe te voegen aan jouw evenement, zonder dat dit een aanslag op je budget is.

Producteigenschappen

Afmeting: Breedte x Diepte x Hoogte
120x60x7cm