Over ons

We kunnen hier veel over ons vertellen:

Maar waar het echt omgaat is de lach op het gezicht van jouw kids.

En deze is bij ons gegarandeerd ;-)

 

Als je op zoek bent naar een leuke en avontuurlijke activiteit voor een feestje of evenement, dan is het huren van springkussens, waterglijbanen en stormbanen bij Flevojump in Almere absoluut de moeite waard. Flevojump is een gerenommeerd verhuurbedrijf van opblaasbare attracties met jarenlange ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige attracties in Almere en omgeving.

Er zijn verschillende redenen waarom Flevojump de beste keuze is als het gaat om het huren van springkussens, waterglijbanen en stormbanen. Hieronder heb ik de belangrijkste redenen op een rijtje gezet:

1. Een breed scala aan attracties
Flevojump biedt een breed scala aan springkussens, stormbanen en glijbanen. Van kleine, eenvoudige kussens voor jonge kinderen tot grote, meeslepende attracties voor tieners en volwassenen. Het aanbod aan attracties bij Flevojump is zo groot dat er voor iedereen wel iets te vinden is. Of het nu gaat om een schoolfeest, een verjaardagsfeestje of een evenement, Flevojump heeft de juiste attractie om het feestje compleet te maken.

2. Veiligheid staat voorop
Veiligheid staat bij Flevojump altijd voorop. Het team van Flevojump zorgt ervoor dat iedere attractie goed wordt geïnstalleerd en dat alles voldoet aan alle veiligheidsnormen. Ook worden alle attracties regelmatig gecontroleerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar blijven. Het is mogelijk om bij Flevojump veiligheidsinstructies en veiligheidschecklists te ontvangen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je alles goed hebt geregeld.

3. Inclusief opbouw en afbouw
Je hoeft je geen zorgen te maken over het opzetten of afbreken van de attracties, want Flevojump verzorgt dit allemaal voor je. Het team van Flevojump komt op locatie om de attractie op te zetten en af te breken. Zo kun jij je volledig richten op de rest van de organisatie van het feestje of evenement en kun je erop vertrouwen dat de attractie op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

4. Kwaliteit van de attracties
De attracties van Flevojump zijn van de hoogste kwaliteit en bieden veel plezier en vermaak voor jong en oud. De attracties zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn geschikt voor intensief gebruik. Het huren van een attractie bij Flevojump betekent dan ook dat je verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit en een optimale beleving.

5. Flexibiliteit en gemak
Je kunt bij Flevojump een attractie huren voor een dag, een weekend of zelfs voor een hele week of maand. Dit maakt het mogelijk om te profiteren van de attractie voor langere tijd en op verschillende evenementen of feestjes. Ook is het mogelijk om een attractie te reserveren en later te betalen. Dit zorgt voor de nodige flexibiliteit en gemak bij het organiseren van het feestje of evenement.

6. Volledig assortiment accessoires
Flevojump biedt niet alleen een breed scala aan attracties, maar ook een volledig assortiment aan accessoires, zoals blowers, verlengkabels, haringen en veiligheidsmateriaal. Dit maakt het organiseren van het feestje of evenement nog gemakkelijker en zorgt ervoor dat alles goed is geregeld en niets aan het toeval wordt overgelaten.

7. Uitstekende klantenservice
Bij Flevojump staat de klant centraal en wordt er veel waarde gehecht aan uitstekende klantenservice. Het vriendelijke en behulpzame team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste attractie, bij de installatie en bij eventuele vragen of problemen. Ook is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren en om contact op te nemen via verschillende kanalen.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar en hoogwaardig verhuurbedrijf van opblaasbare attracties in Almere en omgeving, dan is Flevojump de beste keuze. Flevojump biedt een breed scala aan attracties van hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven en staat garant voor een goede service en uitstekende klantenservice. Of je nu op zoek bent naar een springkussen, waterglijbaan of stormbaan, Flevojump heeft voor jou de juiste attractie om van jouw feestje of evenement een onvergetelijke ervaring te maken.