JBL Partybox

1 dag  75,00
In Winkelwagen

Omschrijving

JBL Partybox

De Partybox 310 is een krachtige partyspeaker van JBL.Naast het geluid zelf zit er ook een automatische lichtshow geprogrammeerd om de sfeer nog meer op te krikken! Met de handvat en de wieltjes kan je deze makkelijker overal meenemen. Ook is deze mooie speaker voorzien van een IPX-4 spatwaterbestendige technologie. Geen probleem als het dus nat gaat worden. Maar zwemmen kan het niet!

Koppel makkelijk je smartphone of tablet door middel van Bluetooth en stream je favoriete afspeellijsten. Mocht de batterij het bijna opgeven tijdens je feestje plug dan de stroomkabel in het stopcontact om langer door te gaan! Maak van iedere locatie een feestlocatie met de dynamische lichtshow.

Wil je nog meer kracht uit halen?

Huur dan twee of meer JBL's 310 in en koppel ze aan elkaar door op de 'tws' knop te drukken op de achterkant. Ze zullen elkaar zo vinden zodat jij op 1 of meerdere speakers hetzelfde geluid hebt! Karaoke liefhebbers kunnen maar liefst twee microfoons aan de Partybox koppelen en zo de show stelen met je zangkunsten! Maak gebruik de geluidseffecten voor applaus of gejoel en maak het feest helemaal compleet!

Afmetingen (B x H x D):325,6 x 687,7 x 367,8 mmNettogewicht:17,42 kg 

LET OP:accuduur is indicatief op 50% volume zonder verlichting. Fabrikant geef aanzienlijk meer tijd weer (18 uur) maar dit klopt in de praktijk niet.

Maak je feest compleet en huur een JBL Party box van Flevojump Almere.