IPS Play Tafel Dino

IPS Play Tafel Dino
>
  • IPS Play Tafel Dino
<

75,00

1 dag 

In Winkelwagen

Omschrijving

IPS (Interactive Playsystems)

Is een unieke combinatie van licht, geluid en game.

Interactive spots staan draadloos in verbinding met het scorebord waarmee uitdagende spellen tegen elkaar kunnen worden gespeeld.

Deze set wordt compleet met tafel geleverd.

 

 

Praktische informatie

Kijk voordat je besteldt naar de afmeting en zorg dat er rond het geplaatste kussen ruimte genoeg over is om van de glijbaan te glijden en dat de instap vrij is. Ook moet er aan de achterkant ruimte zijn voor de blower die het springkussen opblaast.

Een haspel of een geaard verlengsnoer tot max 25 meter zit bij de huurprijs inbegrepen, LET OP: wij leggen geen kabels over de openbare weg dus daar dien je zelf voor te zorgen. 

 

Alleen bezorging geen afhaal

Bij Flevojump Almere is het niet mogelijk om je springkussen zelf af te halen.

Bezorgen en opzetten in Almere is gratis.  

 

Begeleiding

Een opblaasbaar speeltoestel mag enkel en alleen gebruikt worden onder toezicht van een volwassen persoon. Dit is wettelijk verplicht. 

Bij ons is het mogelijk een van onze medewerkers in te huren ter begeleiding. Je kunt hier informatie over aanvragen via ons contact formulier.

 

Mooi weer garantie

Slecht weer tijdens je feest?

Flevojump Almere werkt met mooi weer garantie. Bij slecht weer (buienradar.nl) kan je het springkussen tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. 

 

Eten, drinken en confettie

Wij houden onze materialen graag schoon en netjes, zodat iedereen er optimaal van kan genieten! Daarom geen eten of drinken in het springkussen. Let ook op met confettie, als dit nat wordt laat dit onherstelbare schade achter bij onze springkussens !!!

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze springkussens en attracties hebben allemaal een geldig keuring certificaat: NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Deze Europese norm is van toepassing op opblaasbare speeltoestellen bedoeld voor gebruik door kinderen tot en met veertien jaar.