IPS Play Tafel Dino

IPS Play Tafel Dino
>
  • IPS Play Tafel Dino
<

75,00

1 dag 

In Winkelwagen

Omschrijving

IPS (Interactive Playsystems)

Is een unieke combinatie van licht, geluid en game.

Interactive spots staan draadloos in verbinding met het scorebord waarmee uitdagende spellen tegen elkaar kunnen worden gespeeld.

Deze set wordt compleet met tafel geleverd.

 

 

Praktische informatie

Kijk voordat je besteldt naar de afmeting en zorg dat er rond het geplaatste kussen ruimte genoeg over is om van de glijbaan te glijden en dat de instap vrij is. Ook moet er aan de achterkant ruimte zijn voor de blower die het springkussen opblaast. 

Alleen bezorging geen afhaal

Bij Flevojump Almere is het niet mogelijk om je springkussen zelf af te halen.

Bezorgen en opzetten in Almere is gratis.  

 

Begeleiding

Indien u een springkussen of andere opblaasbare attractie huurt bent u verplicht deze onder toezicht te stellen door een volwassen persoon (18+). Indien u kiest voor de optie toezicht gedurende 4 uren nemen wij deze zorg voor u uit handen. Extra uren kunnen tegen meerprijs worden bijgeboekt in overleg.

 

 

Eten, drinken en confettie

Wij houden onze materialen graag schoon en netjes, zodat iedereen er optimaal van kan genieten! Daarom geen eten of drinken in het springkussen. Let ook op met confettie, als dit nat wordt laat dit onherstelbare schade achter bij onze springkussens !!!

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze springkussens en attracties hebben allemaal een geldig keuring certificaat: NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Deze Europese norm is van toepassing op opblaasbare speeltoestellen bedoeld voor gebruik door kinderen tot en met veertien jaar.