Buikschuifbaan huren Almere

Buikschuifbaan 10 meter
>
  • Buikschuifbaan 10 meter
<

150,00

1 dag 

In Winkelwagen

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een leuke en avontuurlijke activiteit in Almere, dan is het huren van een buikschuifbaan bij Flevojump een ​​geweldige optie. Flevojump is een professioneel verhuurbedrijf van opblaasbare attracties en biedt een breed scala aan springkussens, stormbanen en glijbanen.

Een van de populairste attracties is de buikschuifbaan, waar je op volle snelheid naar beneden glijdt en heerlijk kan afkoelen tijdens warm weer. De baan is ruim 10 meter lang en bestaat uit een helling en een waterbak om lekker verkoeld in neer te komen. De buikschuifbaan is geschikt voor jong en oud en is ideaal voor feestjes, evenementen of gewoon voor een dagje plezier in de achtertuin.

Naast het verhuren van attracties, biedt Flevojump ook alle benodigde materialen zoals blowers, verlengkabels en haringen. Het team van Flevojump komt op locatie om de attractie op te zetten en af te breken, zodat je je er geen zorgen over hoeft te maken. Ze zorgen voor een optimale veiligheid en garanderen dat alle attracties schoon en hygiënisch zijn.

Dus als je op zoek bent naar een leuke en verfrissende activiteit in Almere, dan is het huren van een buikschuifbaan bij Flevojump zeker een aanrader!

Uiteraard is deze buikschuifbaan veilig en voldoet het net zoals al onze springkussens aan alle certificaten.

Wij hebben vele leuke thema springkussens zoals KrokodilHaaiF1LOLUnicornBrandweerPawpatrolBoerderijSuperhelden.

Ook voor een stormbaan van 9mtr10mtr17mtr kunt u bij ons terecht.

Praktische informatie

Kijk voordat je besteldt naar de afmeting van het springkussen of stormbaan en zorg dat er rond het geplaatste stormbaan / springkussen ruimte genoeg over is om van de glijbaan te glijden en dat de instap van het springkussen vrij is.

Ook moet er aan de achterkant van het springkussen ruimte zijn voor de blower die het springkussen opblaast.

(bij een stormbaan zit de blower aan de zijkant)

 

 

Alleen bezorging geen afhaal

Bij Flevojump Almere is het niet mogelijk om je springkussen of stormbaan zelf af te halen.

Opzetten en Afbouwen van een springkussen of stormbaan is gratis.  

 

Begeleiding

Indien u een stormbaan, springkussen of andere opblaasbare attractie huurt bent u verplicht deze onder toezicht te stellen door een volwassen persoon (18+). Indien u kiest voor de optie toezicht gedurende 4 uren nemen wij deze zorg voor u uit handen. Extra uren kunnen tegen meerprijs worden bijgeboekt in overleg.

  

Eten, drinken en confettie

Wij houden onze stormbanenspringkussens materialen graag schoon en netjes, zodat iedereen er optimaal van kan genieten! Daarom geen eten of drinken in het springkussen / stormbaan. Let ook op met confettie, als dit nat wordt laat dit onherstelbare schade achter bij onze springkussens !!!

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze stormbanenspringkussens en attracties hebben allemaal een geldig keuring certificaat: NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Deze Europese norm is van toepassing op opblaasbare speeltoestellen bedoeld voor gebruik door kinderen tot en met veertien jaar.

Dus zoekt u een springkussen of een Stormbaan in Almere dan bent u bij Flevojump Almere op het juiste Adres.

 

Producteigenschappen

Formaat Springkussen Breedte x Diepte x Hoogte
10x2,5
Hoeveel stroom verbruikt dit springkussen
1,1 Kwh