Springkussen Jungle vijfhoek huren Almere

Springkussen Jungle vijfhoek
>
  • Springkussen Jungle vijfhoek
  • Springkussen Jungle vijfhoek
  • Springkussen Jungle vijfhoek
<

85,00

1 dag 

In Winkelwagen

Omschrijving

Wat een leuk springkussen!!!

Maak de dag groots voor elk kind!

Deze vijfhoek met jungle thema heeft een opvallende vorm, wat het springkussen extra bijzonder maakt!

Dit springkussen is extra leuk doordat er op het springvlak obstakels geplaatst zijn en er aan de zijkant een glijbaan zit.

Aan de binnenkant zit op de achterwand een grote afbeelding in jungle thema. Maar ook aan de buitenkant is het thema direct duidelijk door de prachtige afbeeldingen.

Jouw kids gaan een topdag tegemoet met het huren van dit tè leuke vijfhoek jungle springkussen. 

 

Praktische informatie

Kijk voordat je besteldt naar de afmeting en zorg dat er rond het geplaatste kussen ruimte genoeg over is om van de glijbaan te glijden en dat de instap vrij is. Ook moet er aan de achterkant ruimte zijn voor de blower die het springkussen opblaast.

 

Alleen bezorging geen afhaal

Bij Flevojump Almere is het niet mogelijk om je springkussen zelf af te halen.

Opzetten en Afbouwen in Almere is gratis.   

 

Begeleiding

Indien u een springkussen of andere opblaasbare attractie huurt bent u verplicht deze onder toezicht te stellen door een volwassen persoon (18+). Indien u kiest voor de optie toezicht gedurende 4 uren nemen wij deze zorg voor u uit handen. Extra uren kunnen tegen meerprijs worden bijgeboekt in overleg.

 

 

Eten, drinken en confettie

Wij houden onze materialen graag schoon en netjes, zodat iedereen er optimaal van kan genieten! Daarom geen eten of drinken in het springkussen. Let ook op met confettie, als dit nat wordt laat dit onherstelbare schade achter bij onze springkussens !!!

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze springkussens en attracties hebben allemaal een geldig keuring certificaat: NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Deze Europese norm is van toepassing op opblaasbare speeltoestellen bedoeld voor gebruik door kinderen tot en met veertien jaar.

Producteigenschappen

Diepte
4.2
Breedte
3.9
Hoogte
2.8
Overdekt
alleen voor de zon niet voor regen
Stroombehoefte
1,1Kw