Spijkerbroek Hangen huren Almere

Spijkerbroek Hangen Kids
>
  • Spijkerbroek Hangen Kids
<

125,00

1 dag 

In Winkelwagen

Omschrijving

Spijkerbroek Hangen

Wie blijft er het langst hangen aan de spijkerbroek?
 
Spijkerbroek hangen, het is een bekend onderdeel van een zeskamp.

Bijvoorbeeld bij een teambuildingevenement, op een dorps-, wijk-, of buurtfeest, maar ook tijdens een kinderpartijtje of themafeest. Flevojump heeft natuurlijk ook een eigen variant op dit populaire zeskampspel in de collectie.

Wie blijft het langst hangen aan de spijkerbroeken?

Om een extra dimensie te geven aan het spel, hebben we van de bodem een bad gemaakt. Laat het vol lopen en de verliezer van het spelletje krijgt ook nog eens natte voeten. Dubbele lol! 

(Ons spijkerbroekhangen spel kan max tot 120 kg dragen.)

 

Praktische informatie

Kijk voordat je besteldt naar de afmeting van het springkussen of stormbaan en zorg dat er rond het geplaatste stormbaan / springkussen ruimte genoeg over is om van de glijbaan te glijden en dat de instap van het springkussen vrij is.

Ook moet er aan de achterkant van het springkussen ruimte zijn voor de blower die het springkussen opblaast.

(bij een stormbaan zit de blower aan de zijkant)

 

 

Alleen bezorging geen afhaal

Bij Flevojump Almere is het niet mogelijk om je springkussen of stormbaan zelf af te halen.

Opzetten en Afbouwen van een springkussen of stormbaan is gratis.  

 

Begeleiding

Indien u een stormbaan, springkussen of andere opblaasbare attractie huurt bent u verplicht deze onder toezicht te stellen door een volwassen persoon (18+). Indien u kiest voor de optie toezicht gedurende 4 uren nemen wij deze zorg voor u uit handen. Extra uren kunnen tegen meerprijs worden bijgeboekt in overleg.

  

Eten, drinken en confettie

Wij houden onze stormbanenspringkussens materialen graag schoon en netjes, zodat iedereen er optimaal van kan genieten! Daarom geen eten of drinken in het springkussen / stormbaan. Let ook op met confettie, als dit nat wordt laat dit onherstelbare schade achter bij onze springkussens !!!

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze stormbanenspringkussens en attracties hebben allemaal een geldig keuring certificaat: NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Deze Europese norm is van toepassing op opblaasbare speeltoestellen bedoeld voor gebruik door kinderen tot en met veertien jaar.

Dus zoekt u een springkussen of een Stormbaan in Almere dan bent u bij Flevojump Almere op het juiste Adres.

 

Huur een opblaasbaar voetbaldoel van Flevojump Almere en breng plezier naar elk feestje, evenement of bijeenkomst! Als je op zoek bent naar een leuke en unieke toevoeging aan je volgende bijeenkomst, dan is het huren van een opblaasbaar voetbaldoel een fantastisch idee. Flevojump Almere biedt hoogwaardige, duurzame en veilige opblaasbare voetbaldoelen aan die geschikt zijn voor spelers van alle leeftijden.

Met een opblaasbaar voetbaldoel van Flevojump Almere wordt het organiseren van een sportief evenement of verjaardagsfeestje een fluitje van een cent. In plaats van het moeten slepen met zware en onhandige materialen, zorgt het opblaasbare voetbaldoel voor gemak en mobiliteit. Het is eenvoudig op te zetten en af te breken, en kan gemakkelijk worden vervoerd. Met een opblaasbaar voetbaldoel hoef je je geen zorgen te maken over de logistiek en kun je je volledig focussen op het plezier en de activiteit.

Bovendien zijn de opblaasbare voetbaldoelen van Flevojump Almere ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik. De doelen zijn stabiel en stevig, waardoor spelers veilig kunnen spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over instortende doelen of letsel door scherpe randen. Flevojump Almere zorgt ervoor dat de opblaasbare voetbaldoelen regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Of je nu een voetbaltoernooi organiseert, een sportdag op school hebt of gewoon wat plezier wilt hebben in de achtertuin, het huren van een opblaasbaar voetbaldoel is een geweldige keuze. Het biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en vermaak voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast is het huren van een opblaasbaar voetbaldoel ook een budgetvriendelijke optie. Je hoeft geen groot bedrag te investeren in de aanschaf van een voetbaldoel dat maar af en toe gebruikt zal worden. Door te huren bij Flevojump Almere kun je genieten van de voordelen van een opblaasbaar voetbaldoel zonder het gedoe van eigendom en onderhoud.

Dus, waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Flevojump Almere en huur een opblaasbaar voetbaldoel voor je volgende evenement. Breng plezier, sportiviteit en lachende gezichten naar iedereen die deelneemt. Met de hoogwaardige opblaasbare voetbaldoelen van Flevojump Almere ben je verzekerd van een succesvolle en onvergetelijke ervaring!