Schuimparty huren almere

Schuim party
>
  • Schuim party
  • Schuim party
  • Schuim party
<

100,00

1 dag 

In Winkelwagen

Omschrijving

Schuimparty met de Bubble Dino

Ja, je leest het helemaal goed. Een nieuwe en spetterende sensatie is dit Bubble Dino park. Door middel van een ingebouwd schuimkanon aan de achterzijde ontstaat er binnen enkele minuten een gigantische schuimberg. Door de opblaasbare boarding zal het schuim goed bij elkaar blijven. Dat gaat dus lekker spelen, dansen en bubbelen worden!! 

Om deze dino schuimparty te huren is enkel een goede watertoevoer en stroomvoorziening nodig. Wij leveren een watertank van 70 liter water met het speciale schuim. Tussentijds kan deze watertank bijgevuld worden via een eigen waterslang. Het speciale schuim dient er los bijgedaan te worden. Standaard leveren wij 2 zakjes schuim erbij wat non-stop voor ca. 45 minuten schuim per zakje zal zorgen. Tegen meerprijs zijn extra zakjes te kopen.

 

 

 Praktische informatie

Kijk voordat u besteldt naar de afmeting en zorg dat er rond het geplaatste kussen ruimte genoeg over is om van de glijbaan te glijden en dat de instap vrij is. Ook moet er aan de achterkant ruimte zijn voor de blower die het springkussen opblaast.

Een haspel of een geaard verlengsnoer tot max 25 meter zit bij de huurprijs inbegrepen, LET OP: wij leggen geen kabels over de openbare weg dus daar dient u zelf voor te zorgen. 

 

 Alleen bezorging geen afhaal

Bij Flevojump Almere is het niet mogelijk om uw springkussen zelf af te halen.

Opzetten en Afbouwen in Almere is gratis.  

 

 Begeleiding

Tijdens de huur van een van onze springkussens of stormbanen bent u vanaf dat moment zelf verantwoordelijk voor toezicht en begeleiding door een meerderjarige.

Bij ons is het mogelijk een van onze medewerkers in te huren ter begeleiding.U kunt hier informatie over aanvragen via ons contact formulier.

 

 Mooi weer garantie

Slecht weer tijdens je feest?

Flevojump Almere werkt met mooi weer garantie. Bij slecht weer (buienradar.nl) kun je het springkussen bij ons tot 24 uur kosteloos annuleren. 

 

 Eten, drinken en confettie

Wij houden onze materialen graag schoon en netjes, zodat iedereen er optimaal van kan genieten! Daarom geen eten of drinken in de springkussen. Let ook op met confettie, als dit nat wordt laat dit onherstelbare schade achter bij ons springkussen!!!

 

 Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze springkussens en attracties hebben allemaal een geldig keuring certificaat: NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Deze Europese norm is van toepassing op opblaasbare speeltoestellen bedoeld voor gebruik door kinderen tot en met veertien jaar.

 

 

Producteigenschappen

Lengte
3.5
Breedte
3.5
Hoogte
2.2
Overdekt
nee
Stroombehoefte
1,1Kw