Glijbaan krokodil huren Almere

glijbaan Krokodil
>
  • glijbaan Krokodil
  • glijbaan Krokodil
  • glijbaan Krokodil
<

75,00

1 dag 

In Winkelwagen

Omschrijving

Met de opblaasbare glijbaan Mini Slide Krokodil zorg je gegarandeerd voor speelplezier.

Klimmen en glijden en dat telkens weer opnieuw!

Deze Mini Slide Krokodil is een leuke attractie voor ieder evenement. Het coole design maakt er helemaal een feest van.

 

 

Praktische informatie

Kijk voordat u besteldt naar de afmeting en zorg dat er rond het geplaatste kussen ruimte genoeg over is om van de glijbaan te glijden en dat de instap vrij is. Ook moet er aan de achterkant ruimte zijn voor de blower die het springkussen opblaast.

Een haspel of een geaard verlengsnoer tot max 25 meter zit bij de huurprijs inbegrepen, LET OP: wij leggen geen kabels over de openbare weg dus daar dient u zelf voor te zorgen. 

 

Alleen bezorging geen afhaal

Bij Flevojump Almere is het niet mogelijk om uw springkussen zelf af te halen.

Opzetten en Afbouwen in Almere is gratis.  

Begeleiding

Tijdens de huur van een van onze springkussens of stormbanen bent u vanaf dat moment zelf verantwoordelijk voor toezicht en begeleiding door een meerderjarige.

Bij ons is het mogelijk een van onze medewerkers in te huren ter begeleiding.U kunt hier informatie over aanvragen via ons contact formulier.

 

Mooi weer garantie

Slecht weer tijdens je feest?

Flevojump Almere werkt met mooi weer garantie. Bij slecht weer (buienradar.nl) kun je het springkussen bij ons tot 24 uur kosteloos annuleren. 

 

Eten, drinken en confettie

Wij houden onze materialen graag schoon en netjes, zodat iedereen er optimaal van kan genieten! Daarom geen eten of drinken in de springkussen. Let ook op met confettie, als dit nat wordt laat dit onherstelbare schade achter bij ons springkussen!!!

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze springkussens en attracties hebben allemaal een geldig keuring certificaat: NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Deze Europese norm is van toepassing op opblaasbare speeltoestellen bedoeld voor gebruik door kinderen tot en met veertien jaar.

 

Producteigenschappen

Lengte
4
Breedte
2.3
Hoogte
3.1
Stroombehoefte
1,1Kw